Reisorganisaties

Africa 4 beginners Afrika voor beginners wil reizigers de kans bieden om Afrika van binnenuit te leren kennen. Wij kiezen hierbij resoluut voor een sobere reisstijl en een nauw contact met de plaatselijke bevolking. Daarnaast proberen wij de financiële drempel zo laag mogelijk te houden. Reizen naar Afrika hoeft niet duur te zijn en wij doen er alles voor om onze groepsreizen voor iedereen betaalbaar te maken.

Aruba PrachtigAruba.nl is de site waar je alle leuke en handige informatie kan vinden over Aruba

Koning Aap

Verre avontuurlijke "budget-reizen". Onze reis door Noord-India/Nepal en China/Tibet/Nepalhebben wij bij Ashraf ? Koning Aap geboekt. Afriesj/Ashraf is samen gegegaan met Koning Aap.

Baobab Baobab organiseert al 29 jaar avontuurlijke reizen naar alle continenten. Voor actieve en ondernemende mensen die zich meer reiziger voelen dan toerist.

Blueplanet

Avontuurlijke rugzakreizen en expedities voor budgetprijzen !

Djoser

Ruim 15 jaar organiseert Djoser rondreizen naar alle windstreken van de wereld. Met Djoser maak je op een actieve en avontuurlijke wijze kennis met andere culturen, tradities en bevolkingsgroepen

Eenweekendweg.nl Boek een weekend weg

Familie weekend Drenthe

Op Landgoed Het Grote Zand staan gastvrijheid, gezelligheid en rust centraal. U verblijft in een prachtige omgeving, waar de Drenthe gemoedelijkheid zorgt voor een aangenaam en gastvrij verblijf.

Fox Reizen

Fox biedt vele georganiseerde reizen aan naar alle delen van de wereld. Wij hebben met Fox gereisd door Maleisie/Thailand, Costa Rica en Peru. Ze hebben een erg mooie site en reisbrochure (met enkele foto's van ons zoals de panfluitspeler bij Ecuador en het meisje met hoed bij Peru).

Hotel kamer veiling Hotel boeken bij Hotelkamerveiling
de Jong Intra Vakanties De Jong Intra Vakanties heeft onder andere mooie stedentrips: naar Rome
Kras KRAS.NL is het resultaat van jarenlange ervaring op reisgebied, welke zijn oorsprong al vindt in 1922. Zo hebben we voor iedere bezoeker een uitgebreid aanbod aan vakanties, in de vorm van autovakanties, vliegvakanties, wandelvakanties en zelfs cruises!
My Drive Holiday Reissite voor het huren van campers in Australie, Nieuw Zeeland, USA en Europa.
Pangeatravel PANGEA Travel is specialist in sfeer, comfort en belevenis. Drie factoren die uw reis pas echt bijzonder maken.

Reisverzekering

Als reisverzekeraar hebben we de afgelopen jaren diverse tips gegeven voor het goed verzekerd op reis gaan. De consumentenbond heeft in de Consumentengids van februari 2011 en die van 2012 een uitgebreide test gedaan naar de prijs-kwaliteitverhouding van reisverzekeringen. De reisverzekeringen van Zelf.nl kwamen in twee gevallen als Beste Koop naar voren.
Riksja Travel Bij Riksja Travel stel je je eigen reis samen met behulp van bouwstenen, korte individuele reizen van enkele dagen die je met elkaar kunt combineren. Ook kun je kiezen uit individuele rondreizen, die bestaan uit combinaties van bouwstenen die we goed bij elkaar vinden passen. We bieden kleinschalige, sfeervolle accommodaties aan die passen bij het land; zo slaap je in een jungle tower, watertempel of bij de mensen thuis. Per bestemming hebben we een complete reis-website gemaakt, met verschillende reismogelijkheden. Achter elke landen-website zit verder een reisspecialist die het land goed kent. Voor een overzicht van al onze landen-websites zie Riksja Travel
Routation Routation groepsreizen & groepsaccommodaties is onlangs gestart. Routation is gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen, incentives, groepsaccommodaties en evenementen.

Sawadee

De bestemmingen die Sawadee in haar programma heeft, zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen, die veel willen zien en meemaken. In kleine groepen gaan we naar alle uithoeken van de wereld. Veel reisorganisaties lijken gelijksoortige reizen aan te bieden.

Shoestring

The Shoestring Company organiseert aktieve rondreizen naar verre bestemmingen voor een zo laag mogelijke prijs en met zoveel mogelijk vrijheid!

Stedentrips Stedentrips met hotels in het hart van iedere stad
Summum Summum Reizen is een organisatie met een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van reizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Special Traffic

Georganiseerd "luxe" reizen naar diverse verre bestemmingen. Bij deze organisatie hebben wij onze eerste Thailand- en China-rondreis geboekt.

Travelmarker.nl Specialist in betaalbare exclusieve en individuele reizen.Wilt u weg van de massa? Alles goed geregeld hebben maar wel de
tijd hebben om zelf een land te ontdekken en te beleven? De highlights zien, maar ook het ongebaande pad op? Dan bent u bij ons aan het
goede adres!
Tiara Tours Gespecialiseerd in treinreizen door o.a. Rusland, China, Vietnam en de Balkan.
Vakantie discounter Via de ste van vakantiediscounter kan je o.a. Last-minutes, vantiereizen en vliegtickets boeken.
Vakantiezoeker Op de Vakantiezoeker.nl kunt u de prijzen van reisaanbieders vergelijken voordat u een vakantie boekt. Ze vergelijken de prijzen van ruim 3.000 accommodaties in meer dan 40 verschillende landen.
Wereldcontact Via Wereldcontact hebben wij onze vlucht, auto en motel- vouchers voor onze reis naar de Verenigde Staten geboekt.
Wildlifegolf Voor uw vakanties, safaries en golfvakanties