Persoonlijke reisverslagen

Alice van Zalk Diverse korte reisverhalen van Alice

Anneke Jansen

Anneke is in haar eentje op uitnodiging naar India geweest. Een uitgebreid verslag met veel foto's.

Carlo v/dr Valk Carlo heeft een prachtige site (www.zonnegod.nl) en een boek genaamd 'Naar de Navel van de Wereld' geschreven. Een reisverslag van een bezoek aan het zonnevolk in Peru.

China-info

Marilou den Outer onderhoudt een site met veel Nederlandstalige (reis)informatie over China.

Discover the World Frank heeft een mooie site gemaakt over de landen die hij heeft bezocht.
Divetracks
reisverslagen

Verslag met fotos van Raymond de Bruyn van de track per boot door de Filippijnen in maart 2007.

Het reisverslag van Reni Rhebergen van de track met Divetracks per boot door de Filippijnen in april 2008.

Droomvakanties

Negen weken op reis, dat kan niet zomaar. Daarvoor moet veel geregeld worden. Na een lange voorbereiding en het opnemen van twee maanden onbetaald verlof kan in de herfst van 2005 de droomvakantie beginnen. Vier weken Australië en vijf weken Nieuw Zeeland. Op deze pagina's leest u ons reisverslag.

Douwe's reisverhalen

Reisverhalen in het Nederlands en Engels van Bangkok, Costa Rica, Egypte, Guatemala, Griekse Eilanden, Ierland, Jordanië, Kenia, Mexico, Peru, Zuid Afrika, Sulawesi, Sumatra, Tunesië, Turkeij en Zimbabwe.

Elisa

Prachtige vormgegeven site met veel (achtergrond) informatie over Noord-India, Goa en Sri Lanka

Ellen & Paul Ellen en Paul hebben een mooie site "Out to Africa" met daarop reisverslagen, foto's, en videofragmenten van hun reizen door Afrika. Uitgebreide landeninformatie over Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Uganda en de nationale parken waar ze zijn geweest, een webcam en vele Afrika gerelateerde links.

Els Slots

Els Slots is eindredacteur van het subcontinent India van de site reisomdewereld.nl. Op haar eigen site vindt u diverse impressies en foto's van de door haar bezochte landen. UNESCO stelt jaarlijks een lijst op van de meest bijzondere culturele en natuurhistorische plekken op aarde, de World Heritage List. Els heeft reeds 35 erfgoederen bezocht en beschreven.

Firma Lovelies

Lies Goemans en Magda Rijs hebben als 'Firma Limca' twee maanden door India gereisd om een boek te maken. Voor iedereen die wel op reis zou willen gaan, maar om verschillende redenen toch thuis blijft, voor de reiziger die weer de sfeer van ver weg wil proeven, maar geen zin heeft in twee maanden hitte, stof, vocht, vuil, powercuts, kakkerlakken, lange treinreizen en andere ellende.

Lies & Teije's reiswebsite Behalve hun eigen reisverslagen ook vele links naar andere sites !

Lode & Annet

Reisverhalen van Lode en Annet door Azië. Land: Rusland, Mongolië, China, Nepal, Thailand, Tibet, Ladakh, Oezbekistan, Pakistan, Laos, Kirgizië.

Onno & Marieke

Diverse reisverhalen uit Azië inclusief 500 foto's.

Pieter en Barbara Een mooie site met o.a reisverhalen en informatie over Thailand, Nepal, Borneo, Guatatamala en Egypte. Nieuwe verhalen zijn over Zuidelijk Afrika worden verwacht.
Paul en Grace Geven op hun mooie site een impressies van verre fietsreizen middels visuele verhalen uit Amerika en Azie (Nepal, India en Indonesia)
Paul en Monique Engelstalige site over de vele reizen die Paul en Monique gemaakt hebben. Prachtige foto's.
Peter en Yvonne Een mooie site met vooral prachtige (vakantie)foto's.
Reisgekken.nl Op de site van de Reisgekken onder andere informatie over de Arabische culturen van Syrië en Jordanië en de prachtige woeste natuur van de Rocky Mountains in Canada. Van de reis naar het schitterende Peru hebben ze een uitgebreid reisverslag gepubliceerd. Tevens hebben ze een pagina met links naar andere reisgekken.
Reiskriebels Jolanda heeft 3 maanden vertoefd in Oost-Afrika: Zimbabwe, Malawi en Tanzania en fietst nu in Nieuw Zeeland
Reizen in Beeld Reizen in beeld is een mooi fotosite met foto's en informatie van over de gehele wereld
Robert & Kitty Lees de verhalen van Robert en Kitty op hun zoektocht over de wereld
Ronald v/d Veer Op veeronline staan de reis- en fotoverslagen van Ronals zijn reizen naar 34 verschillende landen.
Route 66 Bas heeft een site gemaakt over Amerika voornamelijk over de Route 66. Behalve zijn eigen reisverhaal kunnen ook anderen die (een stuk) over de route 66 hebben gereden gegevens aanleveren..
Susanne en Arno Sasanne en Arno zijn recentelijk een kleine 5 maanden in Argentinie geweest. Op de site vind het reisverslag, veel informatie, links en mooie foto's van Argentinie. Tevens zijn ze 8 maanden in Nepal geweest, waar ze o.a. vrijwilligerswerk in een kinderhuis in Kathmandu hebben gedaan. De opbrengsten van de site gaan naar goede doelen in Nepal.
Travelweb Homepage van Remco en Mariska met reisverslagen, foto's, routes en algemene informatie over o.a. Costa Rica, Guatemala, Mexico, Nepal, Tibet, Thailand, Ecuador& Galapagos, Peru, Bolivia, Zuidelijk Afrika.