Aktuele en toekomstige Wereldreizigers (alfabetische volgorde)

In 2001, toen wij onze eerste versie van onze website publiceerde, waren er niet zo heel veel sites met reisverslagen. In die tijd had je kennis van html nodig om een website te bouwen. Voor het onderhouden van contacten met het thuisfront, het publiceren van verslagen, foto's en video's zijn er diverse reisportals beschikbaar, zoals:
 

 

  • REISMEE.NL (ReisMee is een online community om je reis te plannen, reisgenoten te ontmoeten en reisverhalen, foto's en video's te delen!)
  • AROUNDTHEGLOBE.NL (De ontmoetingsplaats voor en door reizigers)
  • WAARBENJIJ.NU
  • FREEWEBS.COM (Is een gratis tool om een website te bouwen)
2opreis Arjan en Mariska starten in 2009 met hun wereldreis van 11 maanden. Zeer nuttige informatie over de voorbereidingen en mooie verslagen van voorgaande reizen.
Dave en Line Zijn in augustus 2007 vertrokken voor een anderhalf jaar durende wereldreis maar zijn begin 2009 nog steeds op reis. Ze bezoeken, Azië, Oceanië, Midden en Zuid-Amerika.
Don en Timo Don en Timo reizen sinds 14 januari 2008 voor een jaar de wereld rond
Jeroen en Judith In juli 2008 willen wij (Jeroen (1982) en Judith (1985)) vertrekken voor onze wereldreis. We gaan voor ongeveer een jaar weg naar Azie, Midden en Zuid-Amerika. Op dit moment wachten we allebei totdat we zijn afgestudeerd, want dat is voor ons de ideale tijd om op reis te gaan.
Jeroen en Petra Jeroen & Petra uit Zoetermeer gaan 22 juli 2008 voor 8 maanden lang de wereld over. Ze zijn van plan om naar Thailand, Cambodja, Vietnam, China, Australie, Nieuw Zeeland, Peru, Brazilie, Argentinie en Chili te gaan.

Kevin en Melina

K&M zijn sinds februari 2009 er een jaar op uitgetrokken om de wereld te verkennen. Oceanië, Azië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika gaan aan bod komen. Er zijn al reisverslagen gepubliceerd van Australië, Nieuw-Zeeland, Filippijnen, Indonesië en Japan. De mooie foto's zijn te bezichten op flickr.com/photos/kevinenmelina

Moira en Joost

Zijn sinds 18 augustus 2007 op wereldreis en blijven weg zolang ze zin en geld hebben.
Pavla en Marc Zijn sinds 30 april 2007 op reis via Krakau en Warschau naar Moscou reizen en daarna met de Trans-Sibirie Express. en Trans-Mongolië verder. Mooie site !
Rudi & Jeroen De website over de reizen van Rudi en Jeroen. Ze zijn samen op wereldreis geweest en momenteel is Rudi regelmatig zonder Jeroen op stap en gaat binnekort als reisleidster aan de slag. Erg veel informatie voor wereldreizigers.

Teruggekeerde Wereldreizigers

Ad & Anja Een droom die nu uit gaat komen! Sinds 14 augustus 2007 zijn Ad en Anja op reis voor een rondje rond de wereld. Via Rusland, zuid-oost Azie, Oceanie naar Zuid-Amerika.
Addy en Niki Addy (28) en Niki (26) zijn per juli 2003 op wereldreis. Een mooie site
Anouk en Marcel Op 27 februari 2004 vertrokken Anouk en Marcel voor een achttien maanden durende wereldreis. De reis gaat naar Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika, Azië en via het Midden Oosten reizen ze terug naar Nederland.
Arno & Paula Arno en Paula vertrekken op 8 januari 2003 voor een wereldreis van 46 weken. Een erg mooie site!
Arend en Akkie Arend en Akkie zijn op een wel hele speciale wereldreis. Met een truck vanuit Nederland via het midden oosten naar het Verre Oosten. Via o.a Thailand, Cambodja, Laos, China,Tibet, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan terug naar Nederland.
Angelique & Jeroen Angelique & Jeroen zijn een jaar op reis. Jeroen is ook de webmaster van de site Reisverslagen van startkabel.nl
Anja en Marc Anja en Marc zwerven over de wereld. Ze zijn vertrokken in januari 2004 en reizen via Rusland en China naar zuid-oost Azie,Australie en Nieuw Zeeland om vervolgens enkele landen in Zuid Amerika aan te doen. Ze zijn in december 2004 terug in Nederland.

Arno en Janine

Arno en Janine zijn op 5 augustus 2000 vertrokken met hun pick-up met een camperopzet voor een reis van 162 dagen naar het Oosten. Via Griekenland, naar Turkije, Sirië en Jordanië . Ze hebben de reisplannen moeten aanpassen en zijn met de rugzak door Jemen gereisd. Sind februari 2001 terug in Nederland.

Bert en Janneke Bert en Janneke, zijn beiden 55+ en verzot op reizen. Vooral het ontdekken van andere culturen, het ontmoeten van vele mensen uit verre landen, het opsnuiven van exotische luchtjes in exotische landen en het proeven van de vele bijzondere gerechten. Na elk jaar een ander land te hebben ontdekt, hebben ze in 2002 en 2003, 345 dagen rondgereisd over de wereld. Ze hebben toen bijna alle continenten bezocht. Ook nu zijn ze nog lang niet "uit gereisd" regelmatig pakken ze onze rugzakken om weer een ander land te ontdekken.
Caroline & Arthur Op 3 mei 2003 zijn Caroline en Arthur aan hun reis begonnen en wel onder het motto: "Je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan dan van de dingen die je niet hebt gedaan !"

Cycling around the World

Reisverhalen over fietsvakanties in Ecuador, Arizona, Australia, Zuid Australia, Namibië, India, Myanmar, Grand Canyon en Zimbabwe. Prachtige site van van Paul van Boekel en Anja de Graaf.

Danielle & William Op Global Adventure kun je alles lezen over de wereldreis van Danielle en William. Deze wereldreis is begonnen op 4 april 2001 en geëindigd half juni 2002.
Dick en Irene Dick en Irene zijn in juli 2007 vertrokken voor een wereldreis van minimaal 3 jaar. Of ze terugkomen??? en wanneer??? dat weet niemand. We zullen het zien!
Enkeltjebangkok Pamela en Richard zijn echt bevangen door het reisvirus. Ze zijn sinds september 2006 onderweg !
Griet en Nico Griet en Nico zijn sinds 1 augustus 2007 op reis en wandelen en klimmen heel wat af. Ze doen een ronde aarde !
Henk & Kirsten Henk en Kirsten zijn sinds 30 juni 2002 op reis.
Jan & Sophie Jan & Sophie zijn op 20 juli 2005 vertrokken naar de eerste bestemming van hun wereldreis van 1 jaar. Zeer veel informatie over de voorbereidingen!
Jan & Andre Jan en Andre zijn op 27 maart 2004 vertrokken en hebben al vele landen bezocht. o.a. Nepal Thailand Maleisië Indonesië Australië Nieuw Zeeland Cook Eilanden Paaseiland Chili Bolivia Peru Ecuador Brazilië. Ze zijn in totaal 365 dagen op reis geweest.
Jenny op reis Jenny vertrekt op 30 november 2005 voor een lange reis(een maand of 9) naar Azie . Vanuit Myanmar, Bangladesh en Indonesië overland terug naar Utrecht. Op haar mooie overzichtelijke site heeft ze al vele reisverslagen gepubliceerd.

Jos Gielkens

Deze site is volledig gemaakt in Flash. Om deze site te bezoeken dient u de Shockwave player geïnstalleerd te hebben.

Ina & Arno

Ina en Arno reisden van oktober 2000 tot april 2001 door Zuid Amerika. Ze houden je volledig op de hoogte van alle belevenissen. Onderhouden tevens een zeer uitgebreide site met vele reislinks!!

Jolanda en Olaf Jolanda en Olaf zijn sinds 5 juni 2004 op reis. Leuke verslagen en mooie foto's
Kim & Ilona Kim en Ilona hebben we ontmoet op Ko Tao tijdens een duikcursus. Ze hebben een mooie site met uitgebreide reisverslagen en mooie foto's van hun reisbelevenissen in Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos.
Laurens en Christina Laurens en Christina zijn op 26 juli 2007 vertrokken voor een jaar lang de wereld rond. Op de site uitgebreide verhalen, foto's en een leuke video over hun reiservaringen..
Loes - Out of Asia Loes is op 27 september 2005 naar Azie vertrokken voor een wereldreis van 8 maanden (Out of Asia)
Marc & Joke Zijn op 1 mei 2005 vertrokken met de Trans Siberie Express (via Mongolie) naar China. Daarna verder de wijde wereld in !
Martijn & Marjorie Sinds 14 februari 2005 voor een half jaar reizend door zuid-oost Azie

Millennium adventure

In een speciale Mercedes-sport reizen ze sinds 1999 de wereld rond voor een reis van 3 jaar. Ze houden er een vreemd reisschema op na. Ze rijden tweemaal de wereldrond (Engelstalig).

Niels en Anneke Sinds 5 mei 2005 op reis. Via Zuid Amerika, Nieuw Zeeland, Australie en zuid-oost Azie de wereld rond.
Onze wereldreis.nu Een schooljaar lang op wereldreis met 4 kinderen
Patrick & Monique Patrick en Monique zijn vanaf 23 januari 2007 een jaar op wereldreis.
Petra & Charles Baan opzeggen, huis verkopen: een heel ander leventje! Vanaf 7 oktober 2005 zijn ze één tot twee jaar weg en ze noemen 't "lange vakantie".

Rob en Marisella

Rob en Mariselle zijn mei 2001 vertrokken voor een langdurige reis. Via een mooie (Flash)site is het mogelijk om hun avonturen te volgen.

Rob en Jacqueline Rob en Jacqueline zijn op wereldreis sinds september 2003 t/m het voorjaar 2005.. Ze hebben een fraaie site gemaakt met erg veel verslagen, foto's en tips

Robbie

Robbie reisde door o.a. India, Sri Lanka, Nepal, Thailand en Laos. Middels vele foto's kan je een beeld krijgen van de landen die hij bezocht.

Roland & Marjolein

De mooiste reisimpressies van Roland & Marjolein. Sinds 1992 is het reizen in hun bol geslagen. Vele reisverhalen vanuit Azië, Afrika en Amerika

Sidney & Sandra Sidney en Sandra Laracker zijn sinds oktober 2002 op wereldreis. Op de mooie site uitgebreide verslagen, foto's en natuurlijk het laatste nieuws.
Sjaak op wereldreis Martin (alias Sjaak) is op reis geweest naar Zuid-Amerika, Oost Europa en (Zuidoost) Azie
Stado en Sanne Stado en Sanne zijn sinds september 2003 op reis. Ze bezochten o.a Rusland, Mongolie, China, Tibet, Nepal, Botswana Zambia Malawi Tanzania Mozambique Brazilie Argentinie Bolivia en Peru. Ze zijn in april 2005 nog steeds op reis !
Stijn & Ellen Stijn en Ellen zijn in mei 2004 naar zuid-oost Azie vertrokken en verwachten minimaal een jaar op reis te zijn.
Susanne en Arno Sasanne en Arno zijn recentelijk een kleine 5 maanden in Argentinie geweest. Op de site vind het reisverslag, veel informatie, links en mooie foto's van Argentinie. Tevens zijn ze 8 maanden in Nepal geweest, waar ze o.a. vrijwilligerswerk in een kinderhuis in Kathmandu hebben gedaan. De opbrengsten van de site gaan naar goede doelen in Nepal.
Travel en tales Vele reisverhalen uit Azië

VeenOmeen

Op deze site beschrijven Bart Veen en Klaske Tienstra hun reizen. Ze hebben al verschillende landen bezocht en laten je meegenieten met hun belevenissen. Op 9 september vertrekken ze voor een wereldreis en hebben bijna dezelfde route als wij. We verwachten ze dan ook minimaal eenmaal tegen te komen.

Yvonne op reis

Deel 1: Op 8 november 2004 vertrokken: via Rusland/China naar Zuid-oost Azie vervolgens Australie/ Nieuw Zeeland en Midden Amerika.
Deel 2: op 3 april 2006 wederom vertrokken naar Zuid-oost Azie: Thailand, Maleisie/Borneo. Werken in Australie.