Malediven overzichtpagina

 

Vilamendhoo (april 2011)

Whaleshark met zijn bek open

In 2010-2011 is het resort Vilamendhoo geheel verbouwd tot een luxe topbestemming. WIj verbleven 16 dagen in een strandbungalow, voorzien van alle gemakken, gebouwd op het hagel witte strand. Het eten en het duiken was helemaal geweldig. We doken hier o.a. met Whaleshark en Manta's. Naar Vilamendhoo gaan we zeker nog eens terug.

 

Klik voor het verslag

 

Eriyadu Dive Resort (Oktober 2010)

Op 15 oktober 2010 vlogen we rechtstreeks vanuit Dusseldorf met Berlin Air, naar Male op de Malediven. Dit keer reisden we met de speedboot naar het Eriyadu Dive Resort en hebben 2 heerlijke weken gehad. De huisje waren wel gedateerd en gehorig en aan een renovatie toe

Rond het eiland met een prachtige huisrif zwommen dolfijnen en tijdens het duiken hebben we haaien en manta's gezien.

Klik voor de foto serie

Hakuraa Club (februari 2007)

Onze eerste reis naar de Malediven was naar de Hakuraa Club op het Meemu Atol.

Het Meemu Atol en is vanaf Male binnen 40 minuten per watervliegtuig te bereiken. Door de ligging (uiterlijk zuidelijk) is Meemu Atol nog vrij onbekend bij de grote touroperators. Het eiland is dus ongerept en nog niet overspoeld door toeristen. Meemu Atol is omgeven door mooie koraalriffen waar u allerlei tropische vissen kan tegenkomen variërend van roggen en manta’s tot verschillende soorten haaien. U duikt hierdoor nog op maagdelijke riffen.

Klik voor het verslag