Reisverslagen Thailand (wereldreis)
Rivier Bangkok - Thailand Op 18 december vliegen we met Indian Airlines naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De luchthaven is helemaal in kerstsfeer. Felgekleurde, flikkerende kerstverlichting en gezellige kerstliedjes heten ons welkom. We besteden een paar dagen in moderne shoppingmalls die Bangkok rijk is en bezoeken Wat Arun.
Verslag 35
Ko Samet - Thailand Op het hagelwitte zandstrand van het tropische eiland Ko Samet vieren wij onze "witte kerst". Deze dagen doen we niet veel. We genieten van zon, zee, strand, het lekkere eten en de goede muziek.
Verslag 36
Koninklijke paleis - Bangkok - Thailand Op 29 december zijn we weer terug in Bangkok om oud en nieuw te vieren en de visa en vliegtickets voor Myanmar (Birma) te regelen. In de tussentijd wandelen we door Chinatown, bezoeken we tempels en kopen we illegale video cd's en mp3's. We brengen nog een bezoek aan Wat Phra Kaeo en de rest van het Grand Palace.
Verslag 37
Drijvende markt - Damnoen Saduak - Thailand We maken een uitstapje naar Damnoen Saduak. Dit plaatsje is beroemd vanwege de drijvende markt die hier dagelijks wordt gehouden.
Verslag 38
  Na een zeer mooie, maar vermoeiende reis door Myanmar zijn we weer terug in Bangkok (Thailand). We stippelen het vervolg van de reis uit, regelen onze visa voor Cambodja en Vietnam en halen op het postkantoor pakketjes op die door onze ouders vanuit Nederland zijn opgestuurd. We genieten een paar dagen van drop, spekkies, een pot pindakaas en veel Nederlandse tijdschriften.
Verslag 55
Thaise danseres - Chang Mai - Thailand Op 21 maart vliegen we met Lao Aviation van Luang Prabang naar Chiang Mai in Thailand. We zijn eerder in Chiang Mai geweest, dus hebben we alle tijd om te relaxen aan de rand van het zwembad van ons guesthouse. We gaan nog wel een paar keer naar de avondmarkt, waar echt van alles te koop is. Terug in Bangkok besteden we veel tijd aan "huishoudelijke karweitjes".
Verslag 78
Duiken op Koh Tao - Thailand
Op het tropische eiland Koh Tao neemt Leo duiklessen en haalt zijn PADI-Open Water en PADI-Advanced Open Water. Tijdens het snorkelen komen we echter oog in oog te liggen met haaien! Tot overmaat van ramp moeten we ook nog eens op de blaren zitten.
Verslag 79
Songkran festival - Bangkok - Thailand We vieren ons derde Nieuwjaar in vier maanden. Het Songkranfestival is in Thailand losgebarsten en we houden het niet droog.
Verslag 80
Weer naar Thailand, nu vanuit Maleisie (2003)
Travestietenshow - Phuket - Thailand In 2003 maken we een rondreis vanuit Singapore, via Maleisie naar Zuid Thailand. We bezoeken in Thailand o.a. Krabi, Koh Phi Phi en Phuket
Klik hier voor het verslag
Eerste bezoek aan Thailand - grote rondreis (1998)
James Bond eiland - Krabi - Thailand
Georganiseerde rondreis door Noord en Zuid Thailand in 1998. Onze eerste kennismaking met Azie en Thailand.
Klik hier voor het verslag